Pagina 1 van 1

Bloesemrit gaat niet door

Geplaatst: di mar 24, 2020 12:14 pm
door Dirk C.
Door de coronacrisis gaat de Bloesemrit van 19 april niet door.

Dirk C.

Re: Bloesemrit gaat niet door

Geplaatst: di mar 24, 2020 12:29 pm
door peterl
Er zullen nog wel een resem andere treffens / ritten volgen, vrees ik... :?

Peter

Re: Bloesemrit gaat niet door

Geplaatst: wo mar 25, 2020 1:20 pm
door Dirk C.
Hoi Iedereen,

ik vermoed inderdaad dat het motorseizoen dit jaar heel erg kort gaat worden. De lockdown zal waarschijnlijk niet worden opgeheven op 5 april zoals eerst gezegd, maar waarschijnlijk worden verlengd. Daarna gaat men ook niet gewoon terug naar de orde van de dag kunnen gaan. Vermoedelijk zal men alle maatregelen geleidelijk afbouwen. Het laatste wat men terug zal toelaten zijn bijeenkomsten van grote groepen mensen en hierbij denk ik o.a. ook aan treffens, beurzen....Zo te horen gaan er een aantal festivals, de Olympische Spelen, de voetbalcompetitie …. ook niet door. Normaal zou ik zeggen, de gezondheid van iedereen gaat voor op alles. We zullen de oproep van Maggie De Block ter harte nemen en in ons (motor) kot kruipen. Dan kan iedereen zijn motorfiets nog eens goed onder handen nemen of een nieuw restauratieproject starten.
Voor de geĂ¯nteresseerden, mijn Capriolo 125 is terug onder de levenden en brult als vijf Manx Nortons te samen. Ik moet dringend nog iets aan de uitlaat doen denk ik. Gelieve dan ook uw oordopjes mee te brengen bij de eerstvolgende toegelaten clubrit.

Dirk C.

Re: Bloesemrit gaat niet door

Geplaatst: wo mar 25, 2020 1:41 pm
door peterl
Ooh! Was dat dat lawaai? Ik dacht dat iemand het bos aan 't omdoen was. :roll: :mrgreen:

Peter

Re: Bloesemrit gaat niet door

Geplaatst: vr mar 27, 2020 5:10 pm
door alpino
dat was een serieuse winterslaap Dirk ,laat hem maar op rollen draaien in uw "kot" dan hebt ge de eerste km al voor de kilometervreters ,nu konden we onze naftbak een goedkoop vullen en kunnen we niet rijden "miserie ,miserie
grtn.
alpino (nog corona vrij )